Vuosikokous pidetty, reippahasti uutta kautta kohti!

2017-07-24 - 19:42 | Ajankohtaista |

Susirajan Punamustat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin sunnuntaina 17.6. Länsikadun Gaudessa. Ja taas kerran paikalla oli hyvin vähän jäseniä, tähän ei taida olla vaikutusta viikonpäivällä tai kellonajalla, valitettavasti 🙁 Mutta kokous saatiin pidettyä kaikesta huolimatta ihan sääntöjen mukaisesti, vaikka puheenjohtajakin estyi tulemasta paikalle teknisten ongelmien takia, nykyteknologia pelasti kokouksen. Tässäpä tärkeimpiä asioita kokouksen tiimoilta sekä tulevasta kaudesta.

Vuosikokous lähti käyntiin hieman yskien pikku ongelmien takia, mutta saatiin sitten vietyä lävitse ihan mallikkaasti. Kokouksen yksi pääasia oli tietenkin tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle. Puheenjohtaja selosti taloustilannetta ja tilinpäätöksellä puhelimen välityksellä kokousväelle. Kokous hyväksyi tilinpäätöksen toiminnantarkastajan lausunnon kuultuaan, ja hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. PS: jos SPM:n jäsenillä on kysymistä yhdistyksen taloudesta vuosikokousten välilläkin, niin sehän sopii, kunhan vaan asiasta sovitaan. Meillä ei kähmitä eikä tumpeloida, asiat ovat avoimia ja etenkin kunnossa.

Toinen tärkeä asia oli tietenkin jäsenmaksusta päättäminen. Kokous päätti pitää yleisen jäsenmaksun ennallaan, eli 25 eurossa. Kokouksessa päätettiin ottaa käyttöön myös uusi alempi jäsenmaksuluokka, jonka piiriin kuuluvat alle 18-vuotiaat, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet. Näille SPM:n vuosimaksu kaudelle 2017-18 on 15€.

Kolmas iso asia oli yhdistyksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta. Vaihtuvuus ei ollut kovinkaan suurta, mutta jos halukkaita ei ilmaannu, on mentävä niillä keitä kiinnostaa. Uusi hallitus kokoontui heinäkuun puolella järjestäytymiskokoukseen. Tässä hallituksen jäsenet vastuualueineen:

  • Visa Redsven, puheenjohtaja, webvastaava
  • Marko Mustonen, varapuheenjohtaja, matkavastaava
  • Toni Tahvanainen, tiedotusvastaava
  • Timo Yletyinen, sihteeri, päätyvastaava
  • Ari Käpyaho, sponssivastaava
  • Jarno Mustonen, huvitusvastaava
  • Lassi Hartikainen, jäsenvastaava

Ja sitten tulevasta kaudesta 2017-18. Mestis-kausihan alkaa tulevana syksynä vasta syyskuun lopulla. Mutta lätkää on tarjolla jo aiemminkin Suomen Cupin merkeissä. Siksipä kannatta maksaa heti ja kohta SPM:n jäsenmaksu. Ja jäsenmaksuhan on normaalihinnaltaan 25€, alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, työttömille, varusmiehille ja eläkeläisille 15€. Jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava millä perusteella on oikeutettu alempaan jäsenmaksuun, jos siis sellainen peruste on olemassa. Jäsenen on varauduttava esittämään pätevä todiste oikeudestaan alempaan jäsenmaksuun jäsenkortin noudon yhteydessä. Ellei pätevää todistetta tuolloin esitä, jäsenkortti jää saamatta ja jäsenyys mitätöityy. Jäsenmaksun asiallisesti maksettuaan SPM:n jäsen on jälleen oikeutettu ns. fanikausikorttiin hyvällä alennuksella. Hinta on 150€, ja fanikausikortti kelpaa jo Suomi Cupin peleihin, ja ensi keväänä niin pitkälle kuin pelejä riittää. Fanikausikortit noudetaan Jokipoikien toimistolta ja ne myös maksetaan siellä. Fanikausikorttia noudettaessa on esitettävä todiste SPM:n jäsenmaksun maksamisesta (ja tarvittaessa opiskelijakortti tms. vastaava todiste). Muitakin jäsenetuja alkaa ilmestymään syksyn lähestyessä. Muistakaa että ”vanha” jäsenyys on voimassa elokuun loppuun, jäsenkausihan on aina syyskuun alusta seuraavan elokuun loppuun.

Tarkkailkaa SPM:n sivuja ja Facebookia, tiedotteita ja muita alkaa taas pikkuhiljaa kesäjumin jälkeen tulemaan. Tulevan kauden uutuus tiedotuspuolella on SPM:n Instagram-tili, ehkä etenkin nuorempaa väkeä kiinnostava juttu. Videotiimi jatkaa videohaastisten tekoa Punamustalle kanavalle aina kun vain mahdollista. Hallitus päätti järjestäytymiskokouksessaan että mitään ennakkosuunnitelmaa fanimatkoista ei tehdä ennen kauden alkua, kokemus kun on osoittanut että ne suunnitelmat eivät ole kovin hyvin toteutuneet. Fanimatkoja suunnitellaan kauden mittaan, aina kun vaan sopiva kohde ja ajankohta löytyy. Matkoista tiedotetaan aina tapauskohtaisesti. Toivottavasti alkavalla kaudella saisimme fanibussin vähän useammin liikkeelle kuin vaikka viime kaudella, ja että bussiin saataisiin enemmän porukkaa.

Hyvää kesän (minkä ihmeen kesän?) jatkoa! Näemme jälleen syksymmällä!