SPM:n pikkujoulu 18.11.!

2017-10-31 - 15:14 | Ajankohtaista |

Arvatkaas mitä? Joulu peruttu, Joosef tunnusti… Heh ja heh, vaan eipä oo peruttu SPM:n hyvinkin perinteistä pikkujoulua, ne on pidetty joka hemmetin vuosi 2007 alkaen ja pidetään nytkin. Ajankohtana lauantai 18.11., paikkana hyvinkin tutuksi tullut alusta alkaen mukana ollut tukijamme Aada. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Edellisvuodesta poiketen pikkujoulua vietellään iltapuhteella, siis lauantaina 18.11. kello 20:00 alkaen. Lauantaina on klo 17:00 alkaen Mehtimäen pyhätössä Jokipojat-Espoo United -peli, se sopii käydä tsekkaamassa pohjiksi ja sitten Aadaan, vaikka sitten Gauden tahi Jetin kautta! Aadassa on tarjolla jälleen vaihteeksi pikkujoulumenu. Pikkujoulumenun hinta on SPM:n jäsenille hyvinkin tutuksi tullut 20€, yhdistys kustantaa loput menun hinnasta. Pikkujoulumenun sisällön voi tsekata tästä.

Kuten aiempina vuosina on nytkin osallistujamäärän arvioimiseksi ennakkoon ilmoittautuminen hyvissä ajoin suotavaa. Ja sehän tapahtuu kätevimmin alla olevalla lomakkelleella, tai lähettämällä viestiä osoitteeseen huvitusvastaava(at)punamustat.net (sähköpostiin samat tiedot kuin tuossa lomakkeessa), tai ilmoittautua voi toki vaikka millä tavalla huvitusvastaavalle tai puheenjohtajalle. Allergiat ja muut lisätiedot lomakkeelle kohtaan ”Lisätiedot”. Ja ilmoittautumisen jälkeen maksa 20€ tutulle yhdistyksemme pankkitilille FI40 5770 0520 3542 64, laita maksuun viestiksi ”pikkujoulu 2017”.

Ilmoittautuminen on auki 16.11. saakka! Ja kuten aiemminkin, SPM:n pikkujoulu on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille, ei mitään avec- tms. juttuja. Tosin, ellei porukkaa muutoin ole tarpeeksi tulossa, voi moisetkin säädöt onnistua. Näissä kysymyksissä voi olla yhteyksissä joko huvitusvastaavaan tahi puheenjohtajaan.

TERVETULOA!

* osoittaa vaaditun tiedon