Kinkun sulattelumatka Imatralle 29.12.! VARMISTUNUT!

2017-12-21 - 17:49 | Fanimatkat |

Fanimatkoja on taas tässä alkukauden mittaan ollut tosi niukasti… Vaan vielä ennen vuoden vaihdetta olisi mahdollisuus yhteen, nimittäin välipäivinä olisi mahdollisuus lähteä kannustamaan Jokipoikia Imatralle! Sinne ei SPM vielä ole koskaan tätä aiemmin fanimatkaa tehnytkään, joten nyt olisi ensimmäinen mahdollisuus. Ketterä on tällä kaudella perin ketterä joukkue, ja Imatran hallikin on ihan mukava ja nykyaikainen. Siispä perjantaina 29.12. mukaan ja matkaan! MATKA ON VARMISTUNUT, MUKAAN MAHTUU VIELÄ!

Imatran reissulle on ilmoittautunut jo niin mukavasti lähtijöitä että matkaan lähdtään ihan oikealla linjurilla. Matkaan lähdetään perjantaina 29.12. kello 14:45 Jet Set Barin liepeiltä ja kello 15:00 jäähallilta. Matkan hinta SPM:n jäsenille 15 €, ei-jäsenille 20 €. Molemmat hinnat sisältävät myös sisäänpääsyn peliin!

Ilmoittaudu matkalle ensisijaisesti alla olevalla lomakkeella. Voit toki ilmoittautua myös lähettämällä tuossa lomakkeessa kysytyt tiedot sähköpostitse osoitteeseen matkavastaava(at)punamustat.net, tai soittamalla matkavastaavalle. Mikäli ilmoitat samalla vaikka kaverisi, laita kaverin nimi lisätietoja kohtaan. Ilmoittautumisen jälkeen, ja kun matka on varmistunut, maksa matkan hinta SPM:n tilille FI40 5770 0520 3542 64 (BIC: OKOYFIHH), maksuun viestiksi ”Imatra 29.12.”. Ja ellet maksa itse omaa matkaasi, niin maksuun on laitettava tieto kenen matka on maksettu. Huomaa että jos ilmoitat kaverisi matkaan, olet vastuussa myös kaverin maksuista. Matkan voit maksaa myös käteisellä bussissa, pankkiin maksaminen kuitenkin ensisijainen vaihtoehto. Jos maksat pankkiin, ota matkalle mukaasi maksutosite tai varaudu todistamaan maksusuoritus kännykällä, etenkin jos maksat matkan ihan viime tingassa.

Yleistä infoa fanimatkoista:

  • Ilmoittautumiset ovat sitovia. Eli jos matka toteutuu (ja sehän ilmoitetaan viim. päivää ennen matkaa), ilmoittautuja on velvollinen maksamaan matkan, vaikka ei reissulle sitten ilmaantuisikaan. Mikäli ylipääsemätön este ilmaantuu, eli esim. sairastuminen tai muu vakavampi juttu, tästä on syytä ilmoittaa hallitukselle jos haluaa välttyä maksulta. Tämä käytäntö lienee kohtuullinen, koska monelle matkalle on aika tarkka vaatimus lähtijämäärästä, ja jokainen ilmoittautunut ja sitten pois jäävä aiheuttaa vajetta matkan budjettiin.
  • Yhdistyksen matkasäännöt kannattaa lukaista ja pitää mielessä! Nykyään kiinnitämme erityistä huomiota alkoholin käyttöön ja siitä johtuvaan käyttäytymiseen fanimatkoilla. Liiallista käyttöä ei katsota suopeasti, etenkin jos siitä aiheutuu minkäänlaista haittaa vieraspelissä tai toisille matkustajille matkan aikana. Liiallinen laitamyötäinen reissuun lähdettäessä voi tietää sitä että kyseinen henkilö ei reissuun pääse. Reissulle on nimittäin aika turha lähteä ellei perillä pääse halliin.
Matkailmoittautuminen
* osoittaa vaaditun tiedon