Fanibussi täynnä! Savonlinnaan pronssipeliin pe 6.4.!

2018-04-04 - 08:21 | Fanimatkat |

Fanimatka on siis varmistunut, ja Fanibussi on jo täynnä! Nyt olisi tarjolla tasan tarkkaan kauden viimeinen fanimatka, ja matka olisi tasan tarkkaan Jokipoikien kauden viimeiseen peliin. Matkan kohde on iki-ihana Savonlinna Mediatili-areenoineen, mutta sielläpä pelataan nyt ihan mitaLLeista, pronssisista nimittäin! Pronssipeli pelataan ihan heti ja kohta, eli perjantaina, siispä nyt heti ja kiireellä ilmoittautumaan, että saataisiin tämä reissu toteutumaan. Ja tämä reissu on SPM:n jäsenille matkan osalta ihan ilmainen!

Matkalle lähdetään perjantaina 6.4. kello 15:45 Jet Set Barin liepeiltä ja kello 16:00 jäähallilta. Matkan hinta SPM:n jäsenille 0 €, ei-jäsenille 10 €. Pääsylippu peliin maksaa 10 €, lipun hinta peritään bussissa, siispä käteistä mukaan.

Ilmoittaudu matkalle ensisijaisesti alla olevalla lomakkeella. Voit toki ilmoittautua myös lähettämällä tuossa lomakkeessa kysytyt tiedot sähköpostitse osoitteeseen matkavastaava(at)punamustat.net, tai soittamalla matkavastaavalle. Mikäli ilmoitat samalla vaikka kaverisi, laita kaverin nimi lisätietoja kohtaan. Ilmoittautumisen jälkeen, ja kun matka on varmistunut, maksa matkan hinta SPM:n tilille FI40 5770 0520 3542 64 (BIC: OKOYFIHH), maksuun viestiksi ”Savonlinna 6.4.”. Ja ellet maksa itse omaa matkaasi, niin maksuun on laitettava tieto kenen matka on maksettu. Huomaa että jos ilmoitat kaverisi matkaan, huolehdit myös kaverin maksuista. Matkan voit maksaa myös käteisellä bussissa, pankkiin maksaminen kuitenkin ensisijainen vaihtoehto. Jos maksat pankkiin, ota matkalle mukaasi maksutosite, etenkin jos maksat matkan ihan viime tingassa.

Yleistä infoa fanimatkoista:

  • Ilmoittautumiset ovat sitovia. Eli jos matka toteutuu (ja sehän ilmoitetaan viim. päivää ennen matkaa), ilmoittautuja on velvollinen maksamaan matkan, vaikka ei reissulle sitten ilmaantuisikaan. Mikäli ylipääsemätön este ilmaantuu, eli esim. sairastuminen tai muu vakavampi juttu, tästä on syytä ilmoittaa hallitukselle, jotta maksulta välttyy. Tämä käytäntö lienee kohtuullinen, koska monelle matkalle on aika tarkka vaatimus lähtijämäärästä, ja jokainen ilmoittautunut ja sitten pois jäävä aiheuttaa vajetta matkan budjettiin.
  • Yhdistyksen matkasäännöt kannattaa lukaista ja pitää mielessä! Nykyään kiinnitämme erityistä huomiota alkoholin käyttöön ja siitä johtuvaan käyttäytymiseen fanimatkoilla. Liiallista käyttöä ei katsota suopeasti, etenkin jos siitä aiheutuu minkäänlaista haittaa vieraspelissä tai toisille matkustajille matkan aikana. Liiallinen laitamyötäinen reissuun lähdettäessä voi tietää sitä että kyseinen henkilö ei reissuun pääse. Reissulle on nimittäin aika turha lähteä ellei perillä pääse halliin.
Matkailmoittautuminen
* osoittaa vaaditun tiedon