Jäsenedut

Kaudella 2017-2018

  • Jokipojat tarjoaa Susirajan Punamustien jäsenille fanikausikortin päätykatsomoon hintaan 150 €. Fanikausikortti oikeuttaa siis pääsyn vain pääty- eli fanikatsomoon! Fanikausikortti sisältää myös harjoitus- ja mahdolliset pudotuspelit. SPM:n jäsenkortilla myös 2 euron alennus kotiotteluiden normaalihintaisista pääsylipuista. Edut ovat henkilökohtaisia.
  • SPM:n jäsenille Jokipoikien fanituotteet 10%:n alennuksella jäähallin fanituotemyymälästä. Huom: ei siis nettikaupasta.
  • Ampi Autosähkö (Kuurnankatu 30 , Joensuu) tarjoaa AUTOASI -autohuollon kokonaisvaltaista hoivaa ajokillesi, SPM:n jäsenten kannattaa kysellä Joensuun liikkeestä alenuksia!
  • Pub-Pizzeria Gaude tarjoaa jäsenetuja sekä Länsikadulla että Karsikossa. Molemmissa paikoissa Jokipoikien kotipelipäivinä alennuksia juomista, kysy lisää paikan päällä! Lisäksi kummastakin Gaudesta maankuulut pannupizzat opiskelijahintaan joka päivä!
  • Yhdistyksen jäsenet ovat oikeutettuja alennukseen fanimatkoista. Jäsenten hinta matkoista on yleensä vähintään 5-10 € halvempi kuin ei-jäsenten. Osa matkoista voi olla jäsenille jopa ilmaisia. Virallisilla fanimatkoilla SPM:n jäsenille ilmainen sisäänpääsy peliin!
  • Hotelli-Ravintola Aada (Kauppakatu 32, Joensuu) myöntää Susirajan Punamustien jäsenille 10% alennuksen Ala-Carte annoksista ja lounaista.
  • JetSet (Kauppakatu 35 , Joensuu) tarjoaa SPM:n jäsenille opiskelijahinnat Jokipoikien koti- ja vieraspelipäivinä. HUOM! JetSet toimii fanimatkojen lähtöpaikkana, eli jetistä on hyvä ottaa fanimatkoille vauhtia. Lisäksi Jetissä SPM:n vetämä Urheiluvisa la 20.1.2018, visailun jälkeen Jokipoikien vieraspelin jännäämistä isolta screeniltä!

Yllä jäsenetujen tilanne 6.10.2017. Edut voivat päivittyä kauden mittaan.

Ja muistakaa! Jäsenedut ovat tosiaankin henkilökohtaisia (ellei muuta edun kohdalla mainita, ja osa voimassa vain Jokipoikien kotiottelupäivinä). Valmistaudu siis näyttämään voimassa oleva jäsenkorttisi sekä todistamaan henkilöllisyytesi kun olet jotain jäsenetua pyytämässä. Ehdottomasti kiellettyä on jäsenkortin toiselle luovuttaminen, tai esim. kaverille ostaminen. Väärinkäytöksiin tullaan puuttumaan jos näitä ilmenee.