Jäseneksi

Arvoisat ystävät.

Jäseneksi haluavan kannattaa aluksi lukaista yhdistyksen säännöt. Sen jälkeen ilmoittautudu jäseneksi joko oheisen lomakkeen tiedot täyttämällä ja lähettämällä, tai lähettämällä vaaditut tiedot tavallisella sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat(at)punamustat net. *:llä merkityt tiedot pakollisia! S-postiosoitetta ja puhelinnumeroa tarvitaan tiedotushommiin. HUOM! Pelkkä jäsenmaksun maksaminen ei riitä, jäseneksi haluavan on aina ilmoitettava tietonsa. Laki vaatii että yhdistyksen jäsenistä ylläpidetään jäsenrekisteriä, tiedot ovat myös siksi tarpeen. Vanhojen jäsenten ei ole pakko ilmoittautua, riittää kun maksaa uuden jäsenkauden jäsenmaksun. Tosin vanhankin jäsenen on syytä ilmoittaa jäsenvastaavalle tai hallitukselle jos yhteystiedot ovat muuttuneet, jotta tiedotteet yms. osuvat oikeaan osoitteeseen.

* osoittaa vaaditun tiedon

Ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi tulee varmistus ilmoittautumisen perille tulosta ja ohjeistus jäsenmaksun maksamiseen. Mutta ellei vastausta satu tulemaan, tai maksat ilman erillistä ilmoittautumista jäsenmaksusi (vanha jäsen), niin maksa jäsenmaksusi 25 € tai 15 € (kaudella 2017-2018) yhdistyksen tilille IBAN: FI40 5770 0520 3542 64 (BIC: OKOYFIHH). HUOM! Laita maksuun viestiksi ”jäsenmaksu”, lisäksi maksussa tulisi näkyä maksajana se kenen maksua maksetaan. Mahdollista ”fanikausikorttia” EI makseta yhdistyksen tilille, ne maksetaan käteisellä kortin noutamisen yhteydessä Jokipoikien toimistolle.

Yhdistyksen jäsenyyskausi on aina syyskuun alusta seuraavan vuoden elokuun loppuun! Mahdollisten jäsenetujen voimassoloaika on yleensä sama, mutta voi vaihdella tapauskohtaisesti.

Jäsenkortteja askarrellaan ja jaellaan lähes sitä mukaa kun jäsenmaksuja tilille ropisee. Hallitus ilmoittelee milloin ja missä kortteja jaellaan. Jakoja on pari kertaa, sen jälkeen jäsenkortit toimitetaan postitse. HUOM! alemman jäsenmaksun maksaneen on esitettävä todiste alennuksen perusteesta jäsenkortin luovutuksen yhteydessä.

Muistakaa käyttää hyväksenne jäsenetuja!